Advitronics Telecom

Advitronics Huisartsen / Nieuws / Oud-eigenaar Ric Broens neemt afscheid van Advitronics

Oud-eigenaar Ric Broens neemt afscheid van Advitronics - Nieuws

Datum: Vrijdag 22 December 2017

Ric Broens, sinds de oprichting in 1989 werkzaam bij Advitronics en oud-eigenaar van de onderneming, neemt eind december afscheid.

ric%20en%20josefien.jpg

Ric Broens: “Ik ben bij Advitronics als stagiair begonnen en via de ontwikkeling en inkoop in de rol van adviseur terecht gekomen. In deze rol heb ik op een gegeven moment de kans gekregen het bedrijf over te nemen. Deze kans heb ik destijds met twee handen aangegrepen. Maar in de verschillende functies heb ik mezelf altijd beloofd met uiterlijk 55 jaar op te houden, van het leven te gaan genieten, samen met mijn vriendin Josephine nieuwe (sportieve) toppen te bereiken en te kijken welke andere uitdagingen er op mijn pad komen. Dat moment is nu gekomen.”

Martin Kemper, sinds 2016 directeur/eigenaar van Advitronics: “Wij zijn Ric dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid. Met veel passie stond hij altijd klaar voor de klanten van Advitronics. Ric is een drijvende kracht geweest achter de groei van de onderneming. Wij wensen Ric een mooie toekomst.”

Ric: “Tot slot wil ik de vele klanten, dealers en eerstelijns-hulpverleners, bedanken voor de vele leuke gesprekken die we hebben gehad en het vertrouwen dat daar vaak uit voort is gekomen. Tevens wil ik van de gelegenheid gebruik maken om Martin en het team veel succes te wensen.”

De commerciële taken van Ric zullen vanaf januari 2018 worden overgenomen door Jan Schulp. Jan heeft veel ervaring als adviseur in de markt voor telefonie en is sinds 2016 werkzaam bij Advitronics als projectleider.

Ook in de komende jaren blijft Advitronics zich richten op de eerstelijnszorg. Onze doelstelling is dat onze klanten Zorgeloos Bereikbaar zijn, zodat zij al hun aandacht kunnen richten op het verlenen van goede patiëntenzorg.

« Terug naar overzicht