Advitronics Telecom

Advitronics sponsort Nederlands kampioen tijdrijden

Datum: Vrijdag 22 December 2017

Deze week zette Advitronics wielrenner Marcel Webers in het zonnetje. Eerder dit jaar werd hij Nederlands kampioen tijdrijden voor Masters in Nijeveen. Als sponsor van wielervereniging De Maaskant vonden wij dat zijn zeer succesvolle seizoen niet onopgemerkt kon blijven.

Lees verder »

Oud-eigenaar Ric Broens neemt afscheid van Advitronics

Datum: Vrijdag 22 December 2017

Ric Broens, sinds de oprichting in 1989 werkzaam bij Advitronics en oud-eigenaar van de onderneming, neemt eind december afscheid.

Lees verder »

feestdagen programmering Advitronics

Datum: Woensdag 13 December 2017

In de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw, van 27 december 2017 t/m 1 januari zijn wij gesloten. Uiteraard zijn wij wel bereikbaar voor spoed (uitval centrale en storingen en dergelijke).
Voor overige vragen of andere werkzaamheden (bijvoorbeeld programmeerwijzigingen) in deze periode berekenen wij een toeslag van € 50,00 ex-BTW op ons reguliere support tarief.
Wij wensen u een fijne decembermaand toe.

Lees verder »

KPN stopt met ISDN

Datum: Maandag 8 Mei 2017

Als u een ISDN verbinding heeft, heeft u onlangs een brief van KPN ontvangen dat zij per 1 september 2019 stopt met ISDN 1/2.

Lees verder »

Pas op voor slamming

Datum: Maandag 8 Mei 2017

De ACM (Autoriteit Consument & Markt) waarschuwde vorige week dat steeds meer bedrijven slachtoffer zijn van slamming. Slamming is overnemen van uw telefonieabonnement door een andere telefonie aanbieder zonder uw toestemming.

Lees verder »