Advitronics Telecom

Service

Advitronics maakt geen gebruik van service-contracten. Hier is bewust voor gekozen, want onze telefooncentrales zijn uitermate betrouwbaar. Onze slogan Zekerheid door Service geldt voor al onze klanten. Wanneer uw telefonische bereikbaarheid in gevaar is kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week op ons rekenen. Daarnaast heeft u op al onze NEC-producten 24 maanden garantie.  Wanneer u een oplossing van ons heeft aangeschaft krijgt u de eerste drie maanden gratis service, zodat u ruim de tijd heeft om het systeem naar uw wensen in te laten richten.

Wanneer u een storing heeft kunt u contact met ons opnemen en de storing melden, in eerste instantie wordt dan getracht het probleem telefonisch op te lossen. Doordat wij in uw systeem kunnen, kunnen wij op afstand service verlenen. Heeft u een storing die uw bereikbaarheid in gevaar brengt, dan hebben wij op dat moment maar één prioriteit en dat is uw probleem oplossen. Wanneer er in het uitzonderlijke geval bij u op locatie een storing is kunnen wij een monteur die in de buurt is langs sturen.

Wanneer u een infrastructureel probleem heeft zullen wij deze voor u in samenwerking met de door ons geadviseerde provider op gaan lossen.

Log hier in als u klant bent:

Wachtwoord vergeten?

Onze producten

Hieronder ziet u een kort overzicht van onze producten. Kijk voor meer producten in ons volledige productoverzicht.

DT750 IP executive systeemtoestel SV8100 DT330 standaard systeemtoestel met bluetooth handset DT330 comfort systeemtoestel met 32 toetsen en LCD display SV8100

» Klik hier voor het volledige productoverzicht