Advitronics Telecom

Advitronics Huisartsen / Diensten / Begeleiding en installatie

Begeleiding en installatie

Wanneer u gekozen heeft voor een oplossing van Advitronics, zal deze uiteindelijk bij u in de praktijk geïnstalleerd gaan worden. Vooraf zullen er een aantal documenten naar u verzonden worden, die u “aan het denken zetten”. Belangrijk is, dat u vooraf bepaald hoe u de telefoonoplossing geprogrammeerd wilt hebben. Door het volgen van onze invul documenten, waarin reeds een groot aantal tips en tricks vermeld staan, zult u niet op de installatie dag zelf geconfronteerd worden met allerlei vragen. 

Het installeren van uw systeem, zal geschieden door ervaren monteurs, die zich enkel bezig houden met het installeren van systemen bij huisartsen. Voordeel hiervan, is dat ze u niet lastig vallen met onnodige vragen, maar precies weten hoe een huisartsen praktijk functioneert. Dit in combinatie met de door uzelf ingevulde formulieren, zal er voor zorgen, dat de installatie snel en efficiënt uitgevoerd kan worden.

Assistente Opleiding:
Een nieuw systeem brengt altijd een nieuwe of veranderde manier van werken met zich mee. Voor onze monteur vertrekt, zal hij ervoor zorgen, dat uw assistentes weten hoe het systeem functioneert. Mochten er daarna nog vragen zijn, kunt u of uw assistentes altijd contact opnemen met onze binnendienst, die u telefonisch support kunnen geven. Mocht het noodzakelijk zijn, is het altijd mogelijk een aanvullende gebruikers training te verzorgen bij u op de praktijk.

Log hier in als u klant bent:

Wachtwoord vergeten?

Onze producten

Hieronder ziet u een kort overzicht van onze producten. Kijk voor meer producten in ons volledige productoverzicht.

DT750 IP executive systeemtoestel SV8100 DT330 standaard systeemtoestel met bluetooth handset DT330 comfort systeemtoestel met 32 toetsen en LCD display SV8100

» Klik hier voor het volledige productoverzicht