Advitronics Telecom

Advitronics Huisartsen / Advitronics werkt samen met:

Advitronics werkt samen met:

Hieronder vindt u de partners van Advitronics Telecom B.V.

LHV Huisartsbeurs
Al 10 jaar wordt Advitronics gekozen als de partij welke zich deelparticipant mag noemen van de LHV Huisartsbeurs. Deze samenwerking heeft in 2008 onder andere geresulteerd in de toolkit "Snel beter bereikbaar zijn".

Huisartsbeurs2016-200.jpg
NEC 
Advitronics mag zich Premium Partner van NEC noemen door naast een kwalitatief goed product ook een hoogwaardige dienstverlening rondom het product te waarborgen. Advitronics is in 2011 door NEC uitgeroepen tot "Best Healthcare Solutions Parner" van NEC Europa. Deze prijs heeft Advitronics ontvangen voor het concept dat zij reeds jaren succesvol bij huisartsenpraktijken en gezondheidscentra uitrolt.
 
E-Zorg
Advitronics werkt nauw samen met E-Zorg. E-Zorg beheert een beveiligde netwerkomgeving dat door zorgverleners wordt gebruikt om op een betrouwbare en veilige manier informatie uit te wisselen. Het veilige netwerk van E-Zorg kan ook voor telefonie worden gebruikt. Locaties worden met elkaar verbonden om assistentekracht te kunnen delen maar ook het telefonieverkeer kan via de E-Zorg-verbinding worden afgehandeld 
 E-Zorg.jpg

KPN
Als Bussiness partner van KPN hebben wij direct toegang tot de supportdesk van KPN waar uw orders worden ingelegd en waar storingsmeldingen direct worden behandeld. Advitronics houdt toezicht op de storing en houdt u op de hoogte van de voortgang. Hierdoor kunt u zich zorgenloos bezighouden met uw eigen werkzaamheden.

 KPN%20Business%20Partner.jpg
Infopact
Advitronics is Premium Partner van Infopact Network Solutions. Infopact is Zorg Service Provider en levert gecertificeerde verbindingen waarmee zorgverleners snel, veilig en efficiënt communiceren en patiënten informatie uitwisselen. Infopact is bekend met de zorgwereld in al haar verscheidenheid en voorziet huisartsen en gezondheidscentra van de juiste ICT-infrastructuur, waarbij de veiligheid is gewaarborgd en de privacy van patiënten maximaal beschermd.
 

Log hier in als u klant bent:

Wachtwoord vergeten?

Onze producten

Hieronder ziet u een kort overzicht van onze producten. Kijk voor meer producten in ons volledige productoverzicht.

DT750 IP executive systeemtoestel SV8100 DT330 standaard systeemtoestel met bluetooth handset DT330 comfort systeemtoestel met 32 toetsen en LCD display SV8100

» Klik hier voor het volledige productoverzicht